Trg cara Jovana Nenada 15

Subotica 24000

+381 24 554 107

Pozovite nas

office@panonreg.rs

Pišite nam

Srpski dani kulture u Beču

Srpski dani kulture u Beču

Obaveštavamo vas da integraciono i kulturno udruženje FOKUS, tradicionalno u saradnji sa KULTUR KREIS WIEN, organizuje u centru Beča u čuvenoj Palati PALFY i kulturno poslovnom centru HEIDIS ZAUBER PARK , manifestaciju pod nazivom:
SRPSKI DANI KULTURE – СРПСКИ ДАНИ КУЛТУРЕ – SERBISCHE KULTURTAGE Beč- Wien 2017,

u periodu od: 05.06.2017 – 18.06.2017, svakog dana od 10-22 h.

U okviru programa je planirano da u tom periodu predstavimo srpsku kulturnu baštinu, privredne i turističke potencijale naše matice. Da sa time omogućimo domicijelnom stanovništvu Austrije-Beča, stranim turistima, kao i našim sunarodnicima, koji žive ovde u dijaspori da se upoznaju na svim nivoima, sa našim domaćinskim i tradicionalnim vrednostima.

Program podrazumeva: Promocije srpskog kluturnog bogatstva pisanih dela(kroz promocije knjiga) , umetničkih radova (stalne izložbe), radionice sa etno proizvodnim sadržajem (izložbe)- sve izložbe su prodajnog karaktera. Planirani su koncerti etno, horskog i operskog sadržaja, pozorišne predstave, promocije alternativne medicine, promocije turističkih destinacija i privrede, kroz mini sajam male privrede (gde se otvara mogućnost prezentacije i promocije regionalnih privrednih komora i razvojnih agencija, kao i malih i srednjih preduzeća). Mesto održavanja Palati PALFY u centru Beča(Wien) prvi bečki okrug.

Kompletna manifestacija je obogaćena posebnim javnim tribinama i prezentacijama, koje će vam omogućiti dodatnu promociju, a iste će se održavati u kulturno poslovnom centru: HEIDIS ZAUBER PARK u 17. bečkom okrugu(Becirk), kao i Gastrofest manifestaciju predstavljanja specijaliteta srpske tradicionalne kuhinje.
Ukoliko ste zainteresovani za učešće na manifestaciji ovog tipa u bilo kom vidu, kontaktirajte nas, da bi ste dobili upustva i informacije o programu i rezervacijama prema predviđenim terminima.

 

Detaljnije informacije možete pročitati u prilozima ove vesti.

Program SRPSKI DANI KULTURE

SDK Pozivno pismo FORMULAR sajam turizma i male privrede