Trg cara Jovana Nenada 15

Subotica 24000

+381 24 554 107

Pozovite nas

office@panonreg.rs

Pišite nam

IT kursevi u okviru projekta IT Community Region

IT kursevi u okviru projekta IT Community Region

IT Community Region

U okviru projekta „IT COMMUNITY REGION – Stvaranje i podsticanje zajedničke prekogranične preduzetničke IT zajednice” početkom februara meseca 2020. godine biće organizovani besplatni IT kursevi na sledeće teme:

1. Grafički dizajn

2. Produkcija zvuka i videa

3. Razvoj 3D video igrica

Tokom trajanja petomesečnih kurseva polaznicima će se kroz teorijski i praktičan rad pružiti neophodna znanja iz oblasti grafičkog dizajna (CorelDraw, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe InD), produkcije zvuka i videa i razvoja 3D video igrica (Zbrush, Maya, Photoshop, Unity-in). Predavanja će se organizovati vikendom, od čega će se dva kursa realizovati subotom a jedan nedeljom. Broj polaznika po kursu je 15, a svaki zainteresovani se može opredeliti za jedan od besplatnih kurseva. Ukupan fond časova iznosi 110 nastavnih jedinica po kursu. Nivo kursa je početni sa elementima srednjeg nivoa u poslednjih 20 nastavnih jedinica, predavači su zaposleni u IT firmama sa višegodišnjim iskustvom u radu na projektima iz navedene tri oblasti kao i iskustvom u realizaciji obrazovnih kurseva.

S obzirom na ograničen broj mesta, potrebno je popuniti PRIJAVNI FORMULAR i poslati ga na sledeći e-mail: csillan@openunsubotica.rs

U prijavni formular je potrebno uneti sledeće podatke:

  1. Osnovni podaci o kandidatu
  2. Razlozi/motivacija za učešće na kursevima
  3. Dosadašnja iskustva u ovoj oblasti (ukoliko postoje)

Prijave se mogu poslati do srede, 29. januara 2020

O rezultatima selekcije odabrani kandidati biće obavešteni na mail adresu 30.01.2020.

Projekat „IT COMMUNITY REGION – Stvaranje i podsticanje zajedničke prekogranične preduzetničke IT zajednice” je podržan kroz program Interreg IPA prekogranične saradnje Hrvatska – Srbija 2014 – 2020 isufinansiran je sredstvima EFRR i IPA ll fondova Evropske unije.

Partneri na projektu su Otvoreni univerzitet Subotica Doo, Učilište Studium Vukovar, Razvojna agencija Vukovar d.o.o. i Regionalna razvojna agencija Panonreg Subotica