Trg cara Jovana Nenada 15

Subotica 24000

+381 24 554 107

Pozovite nas

office@panonreg.rs

Pišite nam

Javni poziv za prisustvo na obuci za pisanje poslovnog plana

Javni poziv za prisustvo na obuci za pisanje poslovnog plana

JAVNI POZIV ZA PRUSUTVO NA OBUCI ZA PISANJE POSLOVNOG PLANA

Pozivamo vas na obuku za pisanje poslovnog plana i rad sa bankama koji zakazujemo za 16. avgust 2023. (sreda) i 17. avgust (četvrtak) u 10:00, Trg cara Jovana Nenada 15 (zgrada Otvorenog univerziteta),  1. sprat,  sala 211.

Fond za razvoj je otvorio Program podsticaja razvoju preduzetništva kroz finansijsku podršku za početnike u poslovanju (start-up) i mlade, a do kraja avgusta se očekuje otvaranje Programa za žene preduzetnice.

U vezi sa tim, želimo da upoznamo preduzetnike kako da pripreme dokumentaciju za taj Program kao i kako, uz našu pomoć, da sastave poslovni plan.

Polaznici će biti upoznati sa:
– uslovima za konkurisanje za odobrenje bespovratnih i kreditnih sredstava po Programu Ministarsva privrede i  Fonda za razvoj RS;
– sadržaju potrebne dokumentacije za odobrenje i
– metodologijom pisanja Poslovnog plana i izračunavanju ekonomskih efekata plana.

Uz dostupnu besplatnu savetodavnu uslugu nakon obuke polaznici će biti spremni da samostalno pripreme dokumentaciju za dostupne izvore podrške.

Obuka je besplatna, planirano trajanje obuke od 10:00 do 14:00 sati oba dana .

U vezi svih programa podrške dodatno se možete informisati na https://preduzetnistvo.gov.rs/ www.ras.gov.rs  www.panonreg.rs , za lične kontakte su dostupni telefoni 024/554-107 ili e-mail office@panonreg.rs