Trg cara Jovana Nenada 15

Subotica 24000

+381 24 554 107

Pozovite nas

office@panonreg.rs

Pišite nam

Kalendar javnih konkursa za 2018. godinu

Kalendar javnih konkursa za 2018. godinu

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom i ove godine nastavlja praksu izrade i objavljivanja Kalendara javnih konkursa za finansiranje projekata i programa udruženja i drugih organizacija civilnog društva iz sredstava budžeta Republike Srbije i Autonomne Pokrajine Vojvodine.

Cilj izrade Kalendara javnih konkursa je blagovremeno i kontinuirano obaveštavanje udruženja i drugih organizacija civilnog društva o planiranim javnim konkursima radi blagovremene pripreme predloga projekata i programa, zatim povećanje vidljivosti javnih konkursa za finansiranje projekata i programa organizacija civilnog društva od strane organa uprave, kao i povećanje broja potencijalnih korisnika finansijskih sredstava iz budžeta Republike Srbije i Autonomne Pokrajine Vojvodine.

Kalendar javnih konkursa za 2018. godinu sačinjen je na osnovu podataka koje je Kancelariji za saradnju sa civilnim društvom dostavilo 40 organa državne i pokrajinske uprave uz napomenu da organi koji raspisuju konkurse zadržavaju pravo da iste menjaju u skladu sa svojim mogućnostima i potrebama.

Detaljnije se informišite OVDE.