Trg cara Jovana Nenada 15

Subotica 24000

+381 24 554 107

Pozovite nas

office@panonreg.rs

Pišite nam

„Panonreg“ predstavlja dva programa za preduzetnike

„Panonreg“ predstavlja dva programa za preduzetnike

Regionalna razvojna agencija „Panonreg“ otvorila je dva programa za preduzetnike – Program pružanja standardizovane usluge mentoringa sektorima prerađivačke industrije i novu uslugu za žene preduzetnice „Dan otvorenih vrata”.

Mentoring je sveobuhvatni proces podrške privrednim subjektima sa ciljem da se  poboljša razvoj poslovanja i predloži najpovoljnije rešenje za prevazilaženje problema. Javnim pozivom obuhvaćena su mala, mikro i srednja preduzeća i preduzetnici koji su registrovani u oblasti industrije mašina i opreme, prehrambene industrije, drvne i industrije nameštaja i industrije gume i plastike. Javni poziv otvoren je do 26.maja.

„Usluga je besplatna za klijente, sprovodi se direktnim radom mentora i vlasnika i, ili zakonskih zastupnika u  prostorijama korisnika. Usluga traje od dvadeset pet do pedeset časova u periodu do kraja godine. Vlasnik i, ili zakonski zastupnik privrednog subjekta i mentor zajedno proučavaju aktuelno poslovanje, razloge trenutnih problema ili smetnje za dalji razvoj, najvažnije potencijale za rast, te na osnovu konstatovanog stanja mentor i  korisnik mentoring usluge primenjuju plan razvoja“ – napominje Ljubica Mesaroš iz Regionalna razvojne agencije „Panonreg“

Dan otvorenih vrata za žene preduzetnice organizovaće se svakog ponedeljka u mesecu, počevši od osmog maja, sa ciljem predstavljanja dostupnih mera podrške, te umrežavanja  preduzetnica.