Trg cara Jovana Nenada 15

Subotica 24000

+381 24 554 107

Pozovite nas

office@panonreg.rs

Pišite nam

Direktor RRA Panonreg Milan Maličević ugostio RRA iz Slovenije

Direktor RRA Panonreg Milan Maličević ugostio RRA iz Slovenije

RRA Panonreg

RRA Panonreg je posetila delegacija RRA iz Slovenije sa kojom već duže vreme razvijamo saradnju, a u planu su b2b sastanci, obuke zaposlenih, kao i zajednički nastupi na projektima.

Veoma je važno da iskoristimo iskustva Slovenije u pristupanju EU fondovima, da se učimo kroz njihova postupanja i da nam se približe načini projektnog finansiranja kao i otvaranje novih potencijala u pristupu donatorima.
Delegacija iz Slovenije imala je, pored Panonreg-a, sastanke sa rukovodstvom Grada Subotica kao i sa još nekim značajnim figurama u funkcionisanju ovog regiona.
Očekujemo da sledeća poseta bude radna jer će tema biti radionica na kojoj će kolege iz Slovenije prezentovati njihov tok projektnog zadatka i njegovog rešavanja.
Direktor RRA Panonreg Milan Maličević naglasio je da je najvažnije za ovaj region učenje i obuka kadrova da bi što uspešnije i preciznije locirali i rešavali probleme sa kojima se susrećemo. Takođe, naglasio je važnost dobrih odnosa sa kolegama iz regionalnih RRA jer je njihovo iskustvo nešto što se mora iskoristiti u pristupanju Srbije EU.