Trg cara Jovana Nenada 15

Subotica 24000

+381 24 554 107

Pozovite nas

office@panonreg.rs

Pišite nam

Subotički sajam 2019

Subotički sajam 2019

“Subotički sajam 2019” od 30. maja do 1. juna

Međunarodni i regionalni “Subotički sajam 2019”, 13. po redu, održaće se od 30. maja do 1. juna u Hali sportova, a zainteresovani privrednici mogu prijaviti učešće do 17. maja.

Tema ovogodišnjeg Sajma je povezivanje privrede za informacionim tehnologijama, budući da je privredni razvoj Subotice ključni uslov za privlačenje domaćih i inostranih investitora, za proširenje kapaciteta postojećih kompanija i preduzetnika, a sve u cilju očuvanja trenutnih i otvaranja novih radnih mesta.

Pored preduzeća i privrednika iz naše zemlje, pre svega iz Vojvodine, svoje prisustvo su najavila preduzeća i poslovni ljudi iz celog regiona, a naročito iz Mađarske, Hrvatske i Republike Srpske. Partner zemlja sajma ove godine će biti Italija.

Subotica je najrazvijeniji privredni, kulturni i saobraćajni centar severne Bačke, a pored toga se nalazi na granici sa Evropskom unijom. Zbog toga smatramo važnim da grad bude domaćin ove meñunarodne i regionalne manifestacije, koja će svakako doprineti jačanju privrednih odnosa na ovim prostorima.

Tako ćemo u periodu od 30. maja do 1. juna organizovati 13. Meñunarodni i regionalni sajam – Subotički sajam 2019 – u Subotici u Hali sportova.

Prateće manifestacije:
U stručnom delu programa predavanja će držati domaći i inostrani gosti. Glavna tematika stručnih predavanja 13. Međunarodnog i regionalnog sajma – Subotički sajam 2019 je uticaj IT sektora i digitalizacije na razvoj privrede. Pored toga, privrednici će na poslovnim sastancima imati priliku da se upoznaju i razmene mišljenja i iskustva. Pružamo mogućnost promocije proizvoda i usluga prema potrebama i programima izlagača, odnosno prema prirodi eksponata i usluga u vidu prezentacije, degustacije, isprobavanja proizvoda i tome slično.

Cilj sajma
13. Međunarodni i regionalni sajam – Subotički sajam 2019 nudi prostor i mogućnost za predstavljanje, upoznavanje i stručne kontakte za privrednike iz Srbije i iz država u okruženju, odnosno doprinosi izgradnji i jačanju prekogranične i međunarodne saradnje. Naša vizija jeste da ova manifestacija pruži prostor privrednicima da prikažu svoje proizvode i usluge širem krugu potrošača.

Klikom ovde možete videti Agendu SU Sajma 2019.