Trg cara Jovana Nenada 15

Subotica 24000

+381 24 554 107

Pozovite nas

office@panonreg.rs

Pišite nam

Uspešno završen SuSajam 2017

Uspešno završen SuSajam 2017

Međunarodni i regionalni sajam privrede „SuSajam 2017“ završen je u subotu 03.06.2017.

Sajam, koji na jednom mestu okuplja mnoge iz sfere privrednog živpta ovog regiona, kao i međunarodne partnere, ove godine bio je veoma posećen i, po rečina učesnika, uspešan.

Obavljeni su mnogi konstruktivni razgovori, sklopljena nova prijateljstva, kao i mogući poslovni aranžmani.

Sa strane Regionalne razvojne agencije Panonreg, možemo konstatovati da je sajam bio veoma značajan i uspešan. Smatramo pozitivnim, u skladu sa razgovorima sa našim klijentima, pionirski poduhvat da im omogućimo da se predstave pod našim krovom. Želeli smo ovim gestom da pokažemo da je Regionalna razvojna agencija Panonreg partner na koga uvek mogu računati, kao i da smo tu za privredu.

Drago nam je da su naši osnivači, kao i klijenti sa kojima sarađujemo znali da prepoznaju ideju kojom se vodimo i zato što su, kako vidite na fotografijama, dali sve od sebe da se predstave u najboljem mogućem svetlu. Naravno, trud i rad nikad ne ostane nezapažen, pa je jedan od naših osnivača, Opština Mali Iđoš, nagrađena za najlepši štand.

Na više od 50 štandova predstavilo se oko dve stotine izlagača iz naše zemlje, Mađarske, Rumunije, Crne Gore, Hrvatske, Republike Srpske i Švedske. Partner ovogodišnje manifestacije bio je švedski grad Sandviken, a vodeća tema sajma bila je unapređenje turizma u regionu.