Trg cara Jovana Nenada 15

Subotica 24000

+381 24 554 107

Pozovite nas

office@panonreg.rs

Pišite nam

Sajam zaposljavanja 2017

Sajam zaposljavanja 2017

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ), Filijala Subotica priprema Sajam zapošljavanja — petak, 7. aprila 2017.godine, od 10 do 14 časova, u Atrijumu Hotela Galerija, ulica Matije Korvina 17, Subotica.

Na Sajmu zapošljavanja se i ove godine očekuje prisustvo velikog broja poslodavaca koji svoje učešće mogu prijaviti do 31.03.2017.godine u Filijali Subotica NSZ. Kontakt osoba za prijavu za učešće na sajmu je Verica Vujadinović, Načelnica Odeljenja za posredovanje u zapošljavanju i planiranju karijere koju možete kontaktirati putem e-mail adrese: verica.vujadinovic@nsz.gov.rs, ili na brojeve telefona : 024/644-624, 064-802-74-59.

U sklopu priprema za Sajam zapošljavanja u subotičkoj Filijali NSZ se, kao pomoć nezaposlenim licima, kontinurano održavaju obuke koje imaju za cilj usvajanje veština za aktivno traženje posla koje podrazumevaju: pisanje radne biografije, pripremu za intervju sa poslodavcem i način apliciranja na slobodna radna mesta.Nezaposlena lica sa evidencije NSZ, u cilju priprema za učešće na Sajmu, potrebno je da se obrate svom matičnom savetniku za zapošljavanje.

Na Sajmu zapošljavanja je omogućen direktan kontakt nezaposlenih lica sa poslodavacima. U tom neposrednom kontaktu, kandidati imaju priliku da se predstave, iznesu svoje profesionalne karakteristike, informišu se o uslovima zaposlenja i ukoliko su zainteresovani, lično predaju radnu biografiju, istovremeno za veći broj slobodnih radnih mesta.

Sajam zapošljavanja je otvorenog tipa, i ovim putem pozivamo nezaposlena lica, kao i lica koja traže promenu zaposlenja da uzmu učešće na predstojećem sajmu zapošljavaja.

Takođe, ovo je prilika za poslodavce da se pretstave, upoznaju potencijalne kandidate i prikupe veći broj radnih biografija.